HAIMOON KISAN UUDEN PUHEENJOHTAJAN TERVEHDYS

Hyvä haimoolainen!

Tulin vuodenvaihteessa valituksi Haimoon Kisan puheenjohtajaksi yksimielisellä päätöksellä. Olen siitä johtokunnalle kiitollinen ja olen vahvalla otteella aloittanut tehtävässä. Kisan johtokunnassa on tapahtunut muutenkin pieniä viilauksia tälle vuodelle. Yhteystietomme löytyvät pian Haimoonetin sivuilta.

Tavoitteemme on kehittää toimintaamme aktiivisesti ja näin luoda liikuntamahdollisuuksia kylällämme.

Puheenjohtajuuteni alussa haluan nostaa esille muutaman tärkeän asian toimintasuunnitelmastamme sekä yhdessä tekemisestä.

1. Ladut ja luistelujää

Lumisen pakkastalven ansiosta voimme nauttia hoidetusta latuverkostosta ja luistelujäästä. Toivotaan, että kelit pysyvät vastaavina pitkälle kevääseen. Käyttäkää latuja ja luistelujäätä ahkerasti, yhdessä perheen kanssa. Muistetaan myös pitää paikat kunnossa ja välineet tallella.

2. Talvirieha 2.3. klo 11-14

Talvirieha järjestetään jälleen, tulkaa mukaan iloisella mielellä. Tehdään päivästä yhdessä mukava ja liikunnallinen. Buffetissa myynnissä evästä, mukaan nuotiolle voi toki ottaa mukaan vaikka omat makkarat.

3. Sisäliikuntavuorot koulun liikuntasalissa

Tällä hetkellä varattuina on pienten liikuntakerho, aikuisten lentopallo ja sählyvuorot, käyttäkää ja osallistukaa näihin ahkerasti. Mahdollisuuksia on näitä lisätä, mikäli toiminta laajenee. Mukaan mahtuisi myös lisää vetäjiä. Mikäli kiinnostuksesi heräsi, ota rohkeasti yhteyttä.

4. Tulevat tapahtumat

Tavoitteenamme on järjestää tapahtumia ja toistuvia urheiluhetkiä niin ala- ja yläkoululaisille kuin aikuisemmallekin väelle. Näitä varten pyydän kaikilta Teiltä ideoita ja ajatuksia. Kertokaa mitä haluaisitte kylällä tehdä, mihin voisimme mennä, tms. Mahdollisia ideoita toivon joko suoraan viestillä tai yhdistyksemme sähköpostiin haimoonkisa@gmail.com.

Hyvät ystävät, kukaan ei pärjää näissä tehtävissä yksin. Seuran aktiivinen johtokunta on toimintamme perusta, mutta olen joukkuepelaaja ja haastan teidät kaikki rakentavaan ja tulokselliseen yhteistyöhön.

Hyvää alkanutta vuotta!

Petri Pääkkönen
Haimoon Kisan puheenjohtaja
050 434 8338