Puheenjohtajan alkuvuoden terveiset

Tervehdys Haimoon Martat!

Tässä vähän kertausta alkaneesta vuodesta ja katsausta tulevaan.

Yhdistyksemme vuosikokouksessa 28.2. tehtiin seuraavia valintoja:

Hallituksessa on nyt kuusi jäsentä: Helka Alakurtti, Riitta Leino, Päivi Jussila, Tuula Kallela, Mirja Lande ja Kati Savela-Vilmari

Aiemmin hallitukseen kuului 8 jäsentä, mutta nyt päädyttiin kuuteen jo pakonkin sanelemana (kokoukseen ei osallistunut kuin kuusi henkilöä). Toisaalta ajatuksena oli, että tuo määrä riittää toistaiseksi yhdistyksemme tarpeisiin.

Toivomme kuitenkin, että jatkossa jäsenistö rohkenisi osallistua vuosikokouksiin ja muutenkin hallinnon toteuttamiseen. Ketään ei väkisin kaapata hallitukseen, eikä tehtäviä toisaalta ole niin runsaasti, että työmäärää kannattaisi pelätä! Toiminnan on tarkoitus olla mukavaa yhteistä tekemistä ja suunnittelua. 

Puheenjohtajana minä olen vielä tämän vuoden, sitten tulevat sääntömääräiset vuodet täyteen.

Tässä yhteydessä esitän vielä, omasta, hallituksen ja yhdistyksen puolesta suuret kiitokset Seija Halmeelle hänen vuosistaan aktiivisena ja innokkaana sihteerinä sekä hallituksen jäsenenä!!!! Iloksemme hän vielä jataka rahastonhoitajana ja kirjanpitäjänä.

Uutena sihteerinämme aloitti Kati Savela-Vilmari. Hän on hallituksessa toiminutkin viime vuodesta lähtien 😊.

Kuten kaikki hyvin tiedämme, tämä korona-tilanne on muuttanut toimintatapoja ja mahdollisuuksia valtavasti viime aikoina, myös yhdistysrintamalla. Meillä Haimoon Martoissakin ollaan kaikki kokoontumiset peruttu ainakin huhtikuun loppuun asti, todennäköisesti pidemmällekin.

Nyt on hyvä mahdollisuus nauttia kotona olemisesta, kevään etenemisen seuraamisesta, kesken olevien askareiden viimeistelystä jne. Muistetaan pitää huolta myös muista, autetaan avun tarvitsijaa ja soitellaan ja viestitellään muille, kun ei voida tavata.

Haimoon Marttojen yhteisiä keskusteluja, vinkkejä ja tervehdyksiä voidaan vaihdella nyt myös yhteisessä Whatsapp-ryhmässä: Puuhaaja-Martoissa voit liittyä ryhmään napauttamalla linkkiä: https://chat.whatsapp.com/DIAJdf4q51b0Zl9Tjmu5qG tai laittamalla viestin Merville 0400998712 tai Katille 0405116987, niin liitämme teidät ryhmään.

Pysytään terveinä, nautitaan keväästä ja pidetään huolta kaikista!

Terveisin Mervi Kannisto-Kallela/ Haimoon Martat pj.