Haimoon Elojuhlat 13.8.2022

Lämmin kiitos kaikille Haimoon elojuhliin osallistuneille vieraille ja ennenkaikkea kaikille järjestelyissä auttaneille!

Tällaisen tapahtuman järjestäminen vaatii monen ihmisen ja yhdistyksen työpanosta, joten haluan tässä kiittää kaikkia niitä henkilöitä joiden nimet minulla on tiedossani sekä yhdistyksiä ja yrityksiä, jotka tapahtumaan osallistuivat:

Kiitos tapahtumaan osallistuneille kylämme yhdistyksille: Haimoon Martat ry:lle kahvion pitämisestä ja ansiokkaista koristeluista! Kiitos martoille leivontakisan järjestämisestä ja kaikille kisaan osallistuneille! Onnittelut palkituille: Yli 18 v-ryhmän voittaja Essi Wallenius. Alle 18 v jaettu ensimmäinen sija @Rosalinda Ollikkala ja @Emil Räikkönen.

Kiitos myös @Kaakkois-Vihdin Metsästysseuralle ilmakivääri-ammunnan järjestämisestä! Ensivuonna katsotaan ammuntapisteen paikka vähän tarkemmin, sillä nyt pisteelle ei valitettavasti monikaan löytänyt.

Talutusratsastuksesta kiitos: Karita Bergholm ja @Marjut Matveinen

Kalastuskisan järjestämisestä kiitos @Kari Tuukkanen sekä kaikille onkijoille! Onnea palkituille: 1. sija @Veikko Hyttinen (saalis 590g), 2.sija Joni Nielsen (105g), 3.sija Julius Häyrinen (84g) ja 4.sija Aleksi Puhakainen (63g).

Erityisesti haluan kiittää kyläyhdistyksen pisteellä avustaneita: Suvi Ahokas, @Jenny Syren ja @Mika Aalto, todella hienoa että tulitte avuksi!

Karaoken vetämisestä suuret kiitokset Haimoon omalle DJ Timberille, eli Timo Salonen ja taustavoima Heidi Särkelä:lle. Karaokessa oli erittäin hyvä ja hieno meininki, kiitos ammattimaisen vetäjän ja innokkaan lauluyleisön. Erityiskiitos nuorille, jotka innostuivat laulamaan ja duetoimaan lennossa muidenkin kanssa! Hienoa rohkeutta ja heittäytymistä!

Kyläyhdistyksen taustatiimille kiitokset: Maija Ulrika, Lauri Söderberg (Rissanen), Timo Tiirikainen, Janne Tulokas, @ Mervi Kannisto-Kallela ja @Olli Kallela. Eeva Ollikkala:lle kiitos vessojen ja paviljongin siivouksesta ennen tapahtumaa. Kiitos myös kyläyhdistyksen taustatiimin whatsapp-ryhmäläisille, (https://chat.whatsapp.com/LyYI7BENRNLDG9M7TFp3UU) osallistumisen lisäksi myös ideoista, vinkeistä ja palautteesta!

Suuri kiitos myös kaikille teille (joiden nimeäkään en välttämättä tiedä), jotka tapahtuman päättyessä autoitte purkamaan teltat ja kasaamaan kaiken autoon. Ilman teitä olisin päässyt kotiin ehkä puoliltaöin, nyt jo ennen yhdeksää!

Vihdin VPK:lle kiitos siitä, että olitte tulossa tapahtumaan, mutta harmillisesti maastopalo Otalammella vaati VPK:n huomion ja he eivät sieltä sitten tapahtumaamme tänä vuonna ennättäneet. Kiitos Kai Viherkanto tähän asiaan liittyvistä järjestelyistä!

Lisäksi kiitän vielä tapahtumaamme tukeneita yrityksiä: @NPA-tarvike Oy :tä taloudellisesta tuesta karaoken järjestämiseksi, Kaitilan Kuusi lahjoitti auringonkukat, kiitos Jonna Räikkönen kukkien keräilystä, ja Vaihian tila antoi kaalejaan myytäväksi kyläyhdistyksen hyväksi, koska eivät itse päässeet aikataulusyistä osallistumaan.

Kiitos tapahtumaamme osallistuneille yrityksille ja yrittäjille: @Kasvomaalaus/Facepainting S´art, Kampaajaopiskelija Sofia Poutanen, Kestokukkasitomo S-Saniainen ja Ahvenharjun Hunaja.

Kiitän myös Vihdin Keskusta ja Perussuomalaiset ry, Vihti, todella hienoa että olette kiinnostuneita kylästämme ja osallistuitte tapahtumaan!

Match Show:n järjestely-yrityksestä kiitos Salla Vuokila – mätsäreiden järjestäminen valitettavasti kaatui loppumetreillä, mutta kevään viileämmillä keleillä yritetään uudestaan!

Toivottavasti muistin nyt kaikki tahot mainita, ethän loukkaannu kirjoittajan lahopäisyydestä tai silkasta tietämättömyydestä, jos oma nimesi unohtui tästä listasta, panostasi arvostettiin silti ja suuri kiitos että olit mukana!

Kuten huomaatte, tällaisessa tapahtumassa on aika monta tekijää ja toteuttavaa tahoa – ja näitä tekijöitä ja toteuttajia kaivataan aina lisää. Ilman konkreettisesti osallistuvia käsipareja ei ole tapahtumia, joten jokainen omalla tavallaan osallistunut ansaitsee todellakin suuren kiitoksen!

Mikäli haluat osallistua tulevaisuudessa tapahtumien järjestelyihin/toteuttamiseen, niin tule mukaan Haimoon kyläyhdistyksen taustatiimiin (whatsapp-ryhmä), jossa aina ensisijaisesti etsimme tekijöitä tapahtumiin (ryhmään kuuluminen ei sido mihinkään, vaan jokainen voi osallistua siten kuin parhaaksi kokee ja kulloinkin mahdollista on): https://chat.whatsapp.com/LyYI7BENRNLDG9M7TFp3UU

Helteisen päivän ja onnistuneen tapahtuman jälkeen, ei voi kuin todeta, että meillä on hieno ja aktiivinen kylä! Kiitos, kiitos ja kiitos! I ❤ Haimoo!

Kiitollisin ja ilahtunein terveisin,

Susanna Tiirikainen

Haimoon kyläyhdistys ry:n puheenjohtaja

P.S. Jos otitte tapahtumassa kuvia, ottaisin niitä mielelläni talteen, sillä en valitettavasti itse ennättänyt kuvia juuri ottaa. Kuvat voi lähettää whatsappilla numeroon 040 537 9740 tai sähköpostitse haimoonet@haimoonet.fi.